Razvajanje v dvoje

razvajanje v dvoje

 

 

 

Za razvajanje v dvoje na rabite čakati na posebne praznike ali obletnice, veliko bolj navdihujoče je, da si to privoščite spontano.

 

 

In če imate v službi veliko zahtevnega dela ter ste pogosto pod stresom, potem nič prav nič nenavadno, da vam med tednom razvajanje niti na misel ne pride, saj vas od utrujenosti zvečer že kaj kmalu zmanjka.

 

 

Si predstavljate, da vas mož pokliče med tednom, da prej zaključite z delom, ker ima za vas presenečenje (in je hkrati že uredil varstvo za otroke)?

 

 

In potem mu vi z veseljem pripravite romantičen večer v dvoje (ok, moški imajo običajno drugačno predstavo o romantiki kot me), ampak bo navdušen, ko si boste vzeli čas le zanj.

 

 

Za vas sem pripravila recept za senzualno olje, ki ga lahko uporabite pri masaži. Vrhunsko diši, globoko sprošča in deluje kot afrodiziak :)

 

 

 

 

 

Fresh recept za senzualno olje

 

razvajanje v dvoje

 

* 30 ml olja mareličnih pešk

 

* 2 kapljici eteričnega olja ylang - ylang

 

* 6 kapljic eteričnega olja grenivke

 

 

1. V prazno stekleničko nakapajte eterična olja in jih med sabo dobro premešajte (pretresite stekleničko)

 

 

2. Do vrha dolijte negovalno olje in še enkrat dobro premešajte.

 

 

3. Mešanica je takoj pripravljena za uporabo. Pred masažo jo postavite na toplo, da bo olje prijetno za kožo.

 

 

 

eterično olje ylang ylang

 

Eterično olje ylang ylang (na sliki) pridobivajo iz cvetov in je znano kot afrodiziak, saj deluje zelo sproščujoče na telo in dušo.

 

 

Uporabite ga tudi takrat, ko ste veliko pod stresom in vas malenkosti spravijo iz tira.

 

 

Bodite previdni, da ga ne uporabite v prevelikih količinah, saj lahko povzroči glavobol (vonj je res intenziven in ga zato dobro razredčite).

  

  

 

Eterično olje grenivke je super izbira, kadar si želite dvigniti razpoloženje in se odklopiti od dnevnih skrbi (slovi kot 'stress buster'). Zelo učinkovito je, ko si ga vmasirate v kožo okoli vratu, ramenih, prsnem košu).