Razočarati vas moram

 

 

 

Ko sem razmišljala, kaj vam naj napišem danes, so mi takoj na misel prišla vprašanja, ki jih dobivam od vas.

 

Presenečena sem bila, da vas veliko zanima moja zgodba, kako sem začela, s čim sem se srečevala, kaj me žene, da vztrajam, ko ne gre po planu ipd.

In zato sem se odločila, da vam napišem odgovor na zanimivo vprašanje (ki sem ga dobila na enem od spletnih seminarjev, ki jih organiziram):

"A imaš kdaj slab dan, tak brez volje? Ker videt ti ni, videti si skoz na 'spidu'.

In če ga imaš, kako si takrat pomagaš? Se usedeš v kot in veš, da bo itak minilo? Se poskušaš pocrkljat na vseh možnih področjih?"

 

 

 

Čas za resnico

 

Ja, absolutno imam tudi tak dan, ko sem brez prave energije, navdiha in kreativnosti za nove vsebine, objave. In mislim, da ga ni človeka, ki ne bi imel takega dneva (tudi med super uspešnimi).

 

 

 

Je pa res, da kadar pripravljam vsebine za vas, snemam posnetke, delam s strankami individualno, takrat pa poskrbim, da sem v najboljši možni energiji. 

 

 

Ker mi je pomembno, da vam pomagam, ne le z znanji in orodji, ampak tudi z motivacijo. Da vam dam 'nežno' brco, da se spravite v akcijo.

Opažam, da je pri večini žensk najtežje, da si dovolijo čas, ko ne delajo nič, da si vzamejo čas za počitek (ali najljubšo knjigo) brez slabe vesti.

Tudi meni je bilo včasih to nepredstavljivo, da bi si sredi dneva vzela urico za počitek, če mi je telo govorilo, da to potrebuje. 

"Bom že, samo še tole naredim."

 

 

 

Vam zveni znano?

 

Čakanje, da bo samo od sebe minilo, se mi ne zdi dobra izbira, ampak bolj to, da poslušate sebe in si daste tisto, kar potrebujete. Ja, in to prav zdaj.

Če vas vleče, da preberete članek do konca, ga dajte, če ne ne.

Če ste že v moji fresh skupnosti, potem ste že gotovo kdaj prebrali moj mejl o tem,  da je aromaterapija super orodje za prvo pomoč, ampak po pravici povedano - takrat ko boste imeli res slab dan, vam še na misel ne bo prišlo, da bi si sami naredili mešanico ali brali pozitivne misli.  

Verjetno bi se najrajši zavili v posteljo in pokrili z odejo ter si privoščili samo mir.

 

 


Kar je čisto OK!
 


Vem pa , da so vam sigurno všeč dišeče mešanice (če vas je že zaneslo na tole stran) in je super, da jih imate na zalogi za slabe dni ali pa za odlične dni!

Vključite v svojo mešanico črni poper - to eterično olje vam pomaga, da se premaknete naprej, sploh takrat, ko imate občutek, da ste obtičali.

Če vas rado zebe v noge, bo olje poskrbelo za boljšo cirkulacijo - vmešajte si ga v negovalno olje in vmasirajte v noge.

 

 


Vam je ideja všeč?

 

Celosten pristop deluje tudi v podjetništvu, pravzaprav na vseh področjih in aromaterapija je lahko eno od orodij, ki vam pomaga pri tem, da vas spodbudi pri vaših odločitvah.