Tudi vi verjamete, da je na začetku najbolj nujno narediti spletno?

 

 

 

Pa vizitke in letake?


To je ena najpogostejših (in najdražjih) napak, ja in tudi jaz sem jo naredila :) 

Veliko sem investirala (ne le denarja, ampak tudi časa za vsebine, fotke, članke...), a od tega ni bilo nobene stranke (samo za info - kvalitetne spletne strani se gibljejo od 1.000 eur naprej, če vam jo izdelajo drugi).


Ampak kot pravijo:

 

Ni napak, so le povratne informacije.

 

 


In jaz dodam: če smo jih sami zmožni videti in se iz njih tudi kaj naučiti.

Danes, ko se vse tako hitro spreminja, so načini, ki so včasih delovali, že out (oziroma ne dajo tako hitrih rezultatov, kot bi si mi želeli).

 

 

Pomislite, ste kdaj kontaktirali koga nepoznanega samo iz razloga, ker ste našli letak s ponudbo v trgovini ali knjižnici?


Jaz ne.


Letaki vas hitro stanejo nekaj 100 eur, zato je veliko bolj smiselno, da eur vložite tja, kjer se vam bo investicija hitreje povrnila (meni se je najhitreje v nova podjetniška znanja, ki jih sedaj predajam naprej svojim strankam in jim tako prihranim skrbi zaradi strahov pred vsemi tehničnimi stvarmi).

 

 


Kaj pa spletna, to je pa danes ja nujno, mogoče razmišljate zdajle?

 

Tudi vi verjamete, da je najbolj nujno narediti spletno stran?

Ja, je, ampak ne na začetku, ko 

ste novi na trgu in potrebujete kar najhitreje priti do novih strank.Spletna zahteva velik vložek tako denarja kot časa, vi pa se na začetku potrebujete posvetiti prodaji (drugače vaš biznis ne bo obstal). 


In v vmesnem obdobju lahko izkoristite brezplačno orodje, kot je npr. pristajalna stran, s pomočjo katere začnete graditi mejling listo in pridobivati nove stranke.


So vam vsebine uporabne?

Super! 

 

 

Če potrebujete dodatno pomoč na vašem primeru, mi pišite na tale mejl. 

 Poslala vam bom vprašalnik in mogoče bo eno od dveh prostih mest za brezplačno 20 minutno analizo vaše (odločila se bom na podlagi vaših odgovorov).