SEO OPTIMIZACIJA ZA BIOARS.SI

Samostojna podjetnica Melita Močnik Okorn si je zadala cilj pomagati ženskam, ki imajo ideje in jim zmanjka malo poguma, da bi njihove ideje zaživele in postale koristne za okolico.Osredotočena je na žensko njene vizije, čutenja, želje in pogum. Cilj postati in ostati polna energije kljub natrpanemu urniku je z načini sproščanja in zdravo prehrano veliko lažje. 

 

SEO  optimizacija spletne strani

Optimizacija spletne strani   (SEO) proces, ki je dolgoročen in daje spletni strani dolgoročno prednost pred oglaševanjema na klik. Search  engine optimization - SEO optimizacija,  je proces prirpave  spletne  strani za pridobivanje boljših pozicij na iskalnikih in to na organskih ali tako imenovanih neplačanih pozicijah.

 Kadar pa govorimo o SEO optimizaciji pri pridobivanju prvih pozicij na prvi strani iskalnikov pa uporabljamo izraze adwords oglaševanje ali oglaševanje na klik.
Z oglaševanjem na klik  je spletna stran na prvi strani v času oglaševanja. Kar pomeni,da je vidna takoj in, da ostane na prvi strani za besede in besedne zveze do takrat dokler oglašujemo.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28

Vsisi logo