Kategorije

Električni difuzor

Kategorija: Izdelki

Cena: 87,00 €

Šifra izdelka: BIO001

Dobava: 1 teden. 1 teden.

Dodaj v povpraševanje

Novi električni difuzor je prava mala revolucija na področju aromaterapije! Popolnoma ohrani vonj in terapevtske učinke eteričnih olj, ki jih brez dodajanja vode in segrevanja razprši v mikrodelce (za razliko od običajnih izparilnikov, kjer se pregrejejo in prehitro izhlapijo).

Difuzor eterična olja razprši na hladno in ga povrhu tega ni potrebno čistiti!

 

Uporaba je skrajno preprosta - stekleničko z eteričnim oljem privijete na difuzor in priklopite. Vrhunska tehnologija vam omogoča, da nastavite čas razprševanja in intervale, tako da vam difuzorja ni potrebno nadzirati. Difuzor lahko priklopite na elektriko ali preprosto na računalnik preko USB kabla (lahko se napaja preko USB kabla).

Difuzor je izjemno lep, lahek in praktičen - lahko ga nesete celo s seboj na potovanje ...

Odlično za vaše domove, pisarne, trgovine, masažne salone, sprejemne pisarne ...

Znanstvene raziskave potrjujejo, da eterična olja, razpršena v zrak, znatno zmanjšajo pristotnost bakterij v zraku in celo na površinah. Raziskava, objavljena aprila 2009 v "Letters of Applied Microbiology" je pokazala, da preprosta kombinacija eteričnih olj limonske trave in pelargonije za kar 89 % zmanjša pristotnost bakterij v zraku. Izjemno učinkovita so tudi eterična olja evkalipta globulus in radiata, limone, lavandina in timijana timol.

Naredite si lahko svojo mešanico, saj dobite zraven prazno stekleničko.

 

Tukaj si poglejte video, kako ga uporabite v praksi >>>

Lastnost: Opis, vrednost...
   
Povezani izdelki