Metoda F.R.E.S.H.

za ženske z družino, ki jih služba ne izpolnjuje več in si želijo na svoje

(in hočejo uresničiti sanje, da si same razporejajo delovni čas in so več z družino na potovanjih)

 

 

 

Free

Relaxed

Enthusiastic

Seductive

Happy

 

 

 

 

FREE: Kako oblikovati konkretno vizijo za svoj posel in brez odrekanja kreirati urnik, ki si ga želite

 

1. Z metodo FRESH odkrijte, v čem ste res dobri in kaj vas veseli, čeprav še nimate vseh znanj, ki si jih želite (življenje je prekratko, da bi čakali na pravi trenutek in da ne bi uresničili svojega poslanstva).

 

2. Spoznajte, kaj vas drži nazaj, da ne naredite prvega koraka, in kako najlaže narediti skok v neznano.

 

3. Izognite se vrtenju v začaranem krogu in naredite preskok iz tega, da nehate sami sebe blokirati (čeprav vam je v glavi vse jasno).

 

4. Okrepite zavest o popolnem delovanju Univerzuma ter izkoritite moč svojih želja (tja, kamor vas neznansko vleče), da vas prve ovire ne bodo zaustavile (kot npr. birokracija ali tehnične zadeve).

 

5. Odkrijte, kateri podzavestni vzorci vas ne podpirajo pri vaših ciljih ter se naučite, kako jih nadomestiti s tistimi, ki vas bodo.

 

 

 

RELAXED: kako postati sproščeni v svojem telesu in drzni v poslovnih odločitvah

 

1. Naredite premik v miselnosti ter se naučite premagati strah pred izpostavljanjem v družabnih medijih, da boste samozavestno in z navdušenjem predstavili svoje storitve ter tako začeli ustvarjati prihodke.

 

2. Odkrijte, kako se sprostiti pred fotoaparatom ali kamero ter se na izviren način predstaviti novim strankam (ter hkrati opustite strah pred posmehom in negativnimi komentarji).

 

3. Razvijte samozaupanje in občutite svojo vrednost, da boste v dogovorih (osebnih in poslovnih) postavili jasne meje, ki bodo prinesle ugodno rešitev za vse sodelujoče, hkrati pa se ne boste počutili prikrajšani (WIN WIN za vse).

 

4. Predstavite svoje storitve in produkte na neobičajen način, da boste izstopali v množici in ponudili nepozabno izkušnjo za svoje stranke.

 

5. Naučite se motivirati za nove korake, kadar vam ne gre vse po načrtu in se prenehajte primerjati z drugimi v panogi, da boste oblikovali unikatno ponudbo, za katero boste lahko postavili višje cene.

 

 

 

ENTHUSIASTIC: kako od rutine do navdušenja, ki izboljša poslovne rezultate in skrajša delovnik 

 

1.  Oblikujte načrt, da boste učinkovito organizirali svoj delovnik (sploh če imate namen delati od doma), da vam bo ostalo dovolj energije in časa za otroke in družino.

 

2. Ugotovite, kako svoj čas bolj učinkovito investirati v tisto, kar vas navdušuje in v čemer ste najboljši, ter kako se odločiti, katere stvari delegirati naprej.

 

3. Odkrijte, kako se lotiti pridobivanja novih mejlov in potencialnih strank (sploh če začenjate iz nič na novem področju za vas).

 

4. Naredite strategijo, ki vam bo mogočila, da se boste počutili, da imate vse pod nadzorom in bo zastavljena po malih korakih (step-by-step), ki jih boste zlahka dali v prakso in se ne boste čutili preobremenjeni.

 

5. Oblikujte finančni plan (tudi če niste finančni strokovnjak), ki vam bo pomagal doseči cilje, med drugim tudi to, da si boste privoščili potovanja z družino.

 

 

 

SEDUCTIVE: kako osvojiti skrivnosti dnevnih ritualov za več zdravja, samozavesti in privlačnosti

 

1 .  Oblikujte dnevni ritual, ki vas bo navdušil že zjutraj pred službo in poskrbel, da boste na dogodku samozavestno naredili prvi korak do potencialne stranke.

 

2. Zastavite jasne in navdihujoče cilje s pomočjo mešanic dišečih vonjev, ki vam bodo dali novo energijo, da boste z lahkoto opravili z rutinskimi opravili in papirologijo.

 

3. Osvojite preproste vaje, s katerimi boste znali postaviti prioritete in se jih tudi držali.

 

4. Okrepite svoje zdravje in zdravje svojih otrok z naravnimi pripravki, da vam ob raznolikem delavniku ne bo treba delati nadur zaradi bolniške odsotnosti (in da se boste lažje posvetili gradnji svojega posla).

 

5. Raziščite, kaj vas še ovira, da ne živite bolj na polno in da se vam nehajo ponavljajo ene in iste situacije (da ne boste videli samo strahove, ampak priložnosti, ki čakajo na vas).

 

 

 

HAPPY: kako se posloviti od stresa in izčrpanosti ter se še bolj zbližati s partnerjem in otroki

 

1. Naučite se posloviti od hitenja in stresa, da vas bodo otroci manj jezili in da boste bolj uživali v skupnem času z družino brez polne glave skrbi. 

 

2. Izboljšajte svoj odnos do sebe, da vas negativne misli ne bodo vlekle nazaj v iste navade in se naučite z novim pristopom kreirati nove rezultate (krajši delovnik, delo, ki vas veseli...)

 

3. Okrepite zavedanje o lastni vrednosti, da boste znali postaviti ceno svojim storitvam (in jo bodo stranke tudi pripravljene plačati).

 

4. Prepoznajte tisto, kar si na tihem najbolj želite in naredite načrt za uresničitev, da ne boste toliko pod

stresom in imeli občutek krivde, ko boste investirali čas in denar v svoje želje.

 

5. Naučite se ustvarjati nove priložnosti za uživanje v vsakem dnevu, da ne boste več čakali le na vikend ali dopust (tako boste ohranjali in izboljšali odnose s svojimi najbližjimi).

 

 

 

 

 

Kako poteka program v praksi?

 

Kliknite spodaj na fotko >

 

individualni program              vip intenziv

          Individualni 4 mesečni program                                                    VIP Intenziv