Mnenja strank o delavnicah in programih

 

 

"Za delo z Melito sem se odločila, ker sem presodila, da želim sodelovati z nekom, ki je že uspešno naredil ta korak in mi bo podal izkušnje na tej prehojeni poti. Začutila sem, da Meliti lahko zaupam in da bom dobila večjo motivacijo, kot če sama še nadaljnjih nekaj let stopicam na mestu in čakam, da se bo morda nekoč zgodilo.

 

Rada imam provokativne ljudi, ki me z iskrenostjo in svojimi izkušnjami izzivajo pri iskanju moje vizije in realizaciji le te. 

 

VIP dan je bil zame resnično nekaj posebnega  - globokega, lepega, sproščenega... še ne znam zapisati z zemeljskimi besedami... SUPER!

 

Veliko prebliskov se je dogajalo v celotnem dnevu, zelo pa se me je dotaknila že priprava inhalatorčka, ki bo moje sidro in spodbuda, kadar ne bo šlo vse po planih (lovor, ki ni želel po naravni poti iz stekleničke :-).

 

Druga stvar je bil denarni koledar, s pomočjo katerega bom trenirala moj odnos do denarja - hvaležnost za vse, kar že prihaja in zavedanje, da hočem še več tega.


Odkrila sem, da ima pospravljanje dejansko povezavo tudi s poslom – in da bo Umetnost pospravljanja prvi zalogaj zame.

Naslednji AHA je bila tehnika za iskanje moje idealne stranke, s pomočjo katere sem naredila že dober okvir za moj novi posel - čudovita in praktična izkušnja!

Drugim, ki še razmišljate o delu z Melito, bi priporočila, da se poslušate in naredite ta korak, tudi ko še niste prepričani, da je pravi čas za vas in bi še malček počakali.

 

Ko pride mentor, je učenec pripravljen - izkoristite s hvaležnostjo to priložnost in se podajte na pot uspeha (osebnega in poslovnega). Z izmenjavo mnenj, izkušenj, pisanja dnevnika, izvajanjem ponujenih tehnik in kreiranjem nove realnosti je svet lepši in spodbudnejši za stopiti na svojo pot.

 

Melita, HVALA!"

 

 

Natalija (individualni fresh program)

 

 

 


 

 

 

 

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem se že nekaj časa vrtela v začaranem krogu in se zadeve niso premaknile z mrtve točke. Rekla bi, da je vabilo prišlo do mene ravno v pravem trenutku, ko sem to potrebovala, za odskočno desko in premik naprej. 

Skupinski VIP dan mi je prinesel veliko pozitivnih in praktičnih nasvetov ter polno pozitivne ženske energije. Odprl mi je pogled v delo, ki ga bom v bodoče opravljala. 


Naučila sem se, zakaj je pomembno, da si vzamem čas zase, se postavim na prvo mesto ter poslušam ter upoštevam svoje občutke. 


Spoznala sem, kako je nujno, da se premaknem naprej, da se odločim in ne čakam. Da vsak dan najdem neko stvar, ki me navdušuje in razveseljuje. In da si ne smem zadati preveč, ker je lahko potem ravno kontra učinek. 

Aha efekt je bil zame kreiranje iz sebe. Kar pomeni, da si postavim cilj in da se že vidim na koncu, kot da ta cilj že imam. In da to občutim v sebi, ker me bodo ravno ti prijetni in pozitivni občutki pripeljali do željenega. 


Prav tako mi je bilo zanimivo, da naj se lotim čim več stvari, ki me zanimajo, saj bom le tako videla,  ali je neka stvar dejansko zame ali ne. Ker določene stvari si lahko predstavljamo po svoje, potem pa je v praksi zadeva popolnoma drugačna in vidimo, da mogoče to ni za nas. 

V veliko pomoč mi bo tudi urnik, ki si ga naredimo za vsak teden in nam pomaga narediti prostor za nove stvari. Besedo "moram" bom nadomestila z drugo besedo. 

 

Nova znanja in informacije mi bodo prišle prav tako v poslovnem kot privatnem življenju, saj se vsakodnevno učim in postajam boljša.

Drugim bi priporočila, naj ne čakajo na tako imenovani pravi trenutek, ker ta nikoli ne pride. Vsaj pri meni se je izkazalo tako. Že par let sem čakala na mestu in se vrtela v začaranem krogu.

 

Če začutite v sebi, da je to nekaj, kar bi bilo za vas, ne odlašajte, ampak se odločite in pojdite. Čakanje na mestu vam ne bo prineslo ničesar. Odločitev je tista, ki vas bo peljala naprej, korak za korakom proti vašemu cilju. Pogumno se podajte naprej na svojo pot in se ne ozirajte na druge. Pogum in moč premagata vse.

Hvala Melita za čudovit dan, razvajanje ob prijetnih in pomirjujočih vonjih, sadju, kosilu, čajih, prijetnih sogovornicah, od katerih sem tudi zelo veliko odnesla. Super punce smo bile na kupu in sem hvaležna, da sem vas spoznala. Hvala iz srca.

 

Veliko uspehov še naprej ti želim.

  

Sandra (skupinski VIP dan)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Za skupinski VIP dan sem se odločila, ker sem potrebovala pomoč, podporo in motivacijo za premik na naslednjo stopničko pri gradnji mojega novega posla.

 
Vip dan mi je prinesel zelo uporabno in enostavno tehniko kreiranja oz. manifestiranja ter orodje, kako se dvigniti, ko ti vse pade dol - "opomnike" s pohvalami, ki sem jih prejela.  

 
Dobila sem več jasnosti pri sestavi individualnega programa za stranko. Všeč in uporabna mi je ideja, da se snemam na mobi, ko mi padajo ideje, ker procesa  tako ne prekinjam s pisanjem.

 
Zelo prijetno večurno druženje v prijetnem okolju (in tudi na kosilu v "fensi" restavraciji) mi je prineslo tudi nova poznanstva s podobno mislečimi ženskami.

 
Tistim, ki rabite spodbudo, da se premaknete naprej, absolutno priporočam, da si poiščete pomoč, podporo pri osebi, ki ji zaupate. Meni osebno to osebo predstavlja Melita, ker zna na preprost način spodbuditi, da stopim odločilni korak naprej. Ko jo poslušam, se mi zdi vse tako enostavno in uresničljivo. Z njeno sproščenostjo ter pozitivno, lahkotno in nežno energijo prav sije.

 
Zelo prijetno je biti v tvoji družbi.Hvala ti, ker verjameš v moj potencial.

 

 

Mojca (skupinski VIP dan)

 

 

 

 


 

 

 

 

Za skupinski VIP dan sem se odločila, ker sem enostavno začutila željo po spremembi, po novih izivih. Prosila sem za podporo na tem področju in že naslednji dan sem bila nagrajena z novim poznanstvom - z Melito.

 

Brez dileme sem vedela, da sem na pravi poti in da mi VIP dan ne uide.

 

Na VIP dnevu sem končno spoznala, da lahko sanjam svoje sanje - da mi je dovoljeno predstavljati si življenje v pravljicah, da je manifestacija možna.

 

Določene stvari sem morala slišati že 100-tič, da sem spoznala, da jih moram resnično začeti živeti.

Spoznala sem, da ni prav, da bežim od stvari, ki me motijo. Da je veliko bolj lahkotno ozavestiti stvari s pravo Fresh tehniko in vse se bo obrnilo na najboljši možen način.

 

Odkrila sem, da mi pripada biti vsak trenutek lepo, fino in da negativno lahko v vsakem momentu obrnem na odlično.


Zapisati si želje - je nujno potrebno! Poskrbeti zase prav tako.

Uporabljati večerne in jutranje rituale s pomočjo vizualizacije čudovitih zgodb, želja in ciljev...

Aja, pa kozarčki za želje...

 

Absolutno vem, da VIP dan rabi vsaka ženska, ki se vsaj malo ceni in zato ga priporočam vsem, ki še razmišljate o tem.

Sicer bo pa itak, marsikatera opazila že razliko na meni, ker bom to zares delala in upoštevala!

 

Melita je pravi sonček in na človeka deluje tako pomirjujoče in prizemljeno. Dobila sem občutek, kot da se poznava že vrsto let.


Hvala vesolju, da sem jo imela možnost spoznati.

 

 

Marjeta (skupinski VIP dan)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem potrebovala vzpodbudo oz. "brco v rit" za ideje, ki jih imam. Da dobim nov pogled in nova spoznanja, ki mi bodo pomagala pri razvoju nove storitve.

 

Najbolj mi je bilo pomembno, da odkrijem, kako se s fresh nasveti osvoboditi strahov, ki jih imam (zadnjič se mi je skrivnostno naselila bolečina in prav zanimivo hitro je izginila, verjamem, da je bilo nekaj na Melitinih besedah).

 

V skupnih točkah smo se našle z vsemi udeleženkami, npr. v negotovosti, strahovih...strah je zame enako kot nesprejetost, nespoštovanje, nesigurnost ali nepohvaljenost.

 

AHA trenutkov je bilo kar nekaj, težko izluščim samo enega. Največji AHA moment zame je bil, ko sem odkrila, da lahko kreiram urnik tako, da sem petek in vikend prosta.

 

In ta beseda "Narejeno" je odlična. Komaj čakam, da dobim tablo 'piši briši' in samo kljukam. Sem tip človeka, ki si piše dogodke (vse pišem v telefon, zvezek, stenski koledar in zdaj bo še tabla).

 

Ta skupinski VIP dan mi je dal zelo veliko navdiha za naprej.

 

Tistim, ki o tem še razmišljate, priporočam, da se povežete z Melito. Poslušajte kak njen webinar, ker meni je odprl pogled na situacijo, v kateri sem. Poslušajte svojo intuicijo in bodite predvsem to kar ste, močni, pogumni in predani svojim ciljem. Ter nehajte skrbeti, kaj bodo rekli drugi oz. kaj če ne bodo sprejeli vaših ciljev in želja. Mislim, da je včasih prav, da si malo trmast in muhast.

 

Hvala Melita!

 

 

Jerneja (skupinski VIP dan)

 

 

 

 


 

 

 

 

Za skupinski VIP dan sem se odločila na Melitino povabilo in ker že poznam njeno delo, njeno odlično energijo z individualnega programa, kjer mi je bila mentorica (večmesečni fresh podjetniški program).

 

Že prej mi je veliko pomagala pri oblikovanju nove storitve, sedaj pa sem potrebovala tudi konkreten načrt, usmeritev, nadaljnjo podporo in razblinitev dvomov.

 

Skupinski VIP dan mi je prinesel odlično energijo in spodbudo s strani Melite in soudeleženk, dobila sem dodaten zagon in nove ideje.

 

Razčistila sem si (velik 'aha'), da je nujno razločevati delo za prostovoljno organizacijo in delo za posel ter narediti jasno ločnico pri tem.

 

Dobila sem poglede in mnenja soudeleženk glede mojih idej, uvide v svoja omejevanja in v bistvo - meja ni, vse zmorem. Ta dan mi je prinesel tudi tri nove čudovite osebe v moje življenje, polne idej, motivacije in pozitivne energije, s katerimi smo se že dogovorile za medsebojno podporo in spodbudo.

 

Melita nas je razvajala tudi z vonji, ki poskrbijo za dodatno podporo (na vizitkah, kartončkih z mislijo, delovnih listih) in darili sponzorjev, vmesnimi sadnimi prigrizki, pijačo in kosilcem.

 

Zagotovo priporočam udeležbo na skupinskem VIP dnevu tistim, ki se podajate na poslovno pot (pa ni važno katerih smeri), ali pa ste že na svoji poti in se vam je ustavilo na kakšni točki ter rabite spodbudo ('push') za naprej, saj je Melita s svojimi znanji pravi vir za to.

 

Ob tem pa vam lahko veliko doprinesejo tudi tri soudeleženke (vsaj tako je bilo tokrat). Le odpreti se morate z vsemi čutili, jih poslušati in srkati vase vse, kar vam dajo - tako kritiko, spodbudo kot seveda smeh. :)


Zdenka (skupinski VIP dan)

 

 

 

 


 

 

 

 

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem čutila sem, da rabim pomoč in vodenje nekoga zunanjega, ker sem sama prepočasi napredovala. Melita me je poklicala ravno v pravem trenutku in ja, moja odločitev je bila pravilna.

 

Dobila sem dozo motivacije, spoznala metodo za iskanje in prizemljitev prave ideje ter odkrila vajo za odpravljanje podzavestnih vzorcev. S temi novimi znanji si bom pomagala tudi pri reševanju zadev v podjetju, npr. kako priti do idealnega zaposlenega.

 

Moji Aha trenutki so bili: pomembni so moji občutki, to da vem, kako se želim počutiti, ko bom imela pravo idejo oz. izbrala dejavnost, ki bo najbolj primerna zame, da se bom počutila zadovoljno, izpolnjeno, radostno in sposobno.

 

Spoznala sem tehniko organiziranja urnika v sklopih, ki mi bo pomagala, da bom v istem času naredila več. Odkrila sem, kako in zakaj se mi splača že sedaj omogočiti idealen delovni čas -  za začetek bom imela prosto kakšno uro ali dve, najbrž v sredo zjutraj.

 

Naučila sem se, da pri postavljanju ciljev izhajam iz rezultatov, opazujem telo in se igram. 

          

Hvala Melita še enkrat!

 

 

Tanja (skupinski VIP dan)

 

 

 

 


 

 

 

 

Za delo z Melito sem se odločila zaradi podpore, da mi da pogum, ker je že šla preko tega, česar grem jaz sedaj. Da vidim, kako se je ona lotila tega v praksi in da dobim spoznanje, da nisem edina, ki ima strahove, dvome. In tudi, da osvojim nova znanja, ki mi bodo pomagala po poslovni poti naprej.

 

Dobila sem predvsem svež pogled z drugega zornega kota na situacijo, ki se mi je znova in znova ponavljala ter posledično tudi rešitev zanjo. Kako postaviti ceno in stati za njo, kako nagovoriti točno določeno stranko.

 

Od VIP intenziva sem odnesla večjo samozavest pri oblikovanju paketa, postavitvi cene, predstavitvi paketa, zato posledično pričakujem več priložnosti, prihodkov in seveda nadaljnji razvoj…kot snežna kepa, ki jo spustiš po bregu in postaja vedno večja.

 

Sodelovanje z Melito mi je bilo všeč in mislim da se bom v prihodnosti še odločila za kakšen trening. Bil je sproščen, življenjski pogovor, realna situacija in ne kot smo vajeni iz kakih ameriških best sellerjev , ki niso (v celoti) primerni za naš trg in razmere. Na VIP intenzivu sem dobila precej uporabnih informacij in AHA trenutkov, ki sem si jih pridno zapisovala in me navdihujejo ter spodbujajo še po končanem treningu.

 

Delo z Melito bi priporočila ljudem, ki se spuščajo na novo poslovno pot sami (s.p. ali majhno podjetje), ki še oklevajo ali bi šli na samostojno pot ali ne. In tistim, ki so na začetku poslovne poti, pa so morda še v dvomih ali so se prav odločili, kako zavrteti kolo, da se prične odvijati posel,…skratka spodbuda tistim, ki stojimo še na nekoliko majavih nogah podjetniške poti.

 

Pa tudi vsem tistim, ki so že na svoji poslovni poti, pa jim vmes zmanjka poguma, se pri poslu zatakne, ne steče naprej, kot so pričakovali. Ker včasih potrebuješ samo malo spodbude od zunaj, od nekoga nevtralnega, ki že ima s tem izkušnje in lažje ponovno zaženeš svojo poslovno energijo v pravo smer…

 

Tistim, ki oklevajo, bi sporočila - če niste znali sami narediti do sedaj, morda res potrebujete pomoč »od zunaj«.  In privoščite si zase to investicijo, ki se vam bo zagotovo kmalu povrnila.

 

Leonida (podjetniški VIP intenziv)

 

 

 

 


 

 

 

"Za delo z Melito sem se odločila zato, ker sem se znašla na točki, ko sem spoznala, da se brez pomoči ne bom znašla, temveč le obtičala. Moj namen ni bil odnehati, ampak poiskati pomoč, oziroma jo sprejeti, ko se mi pojavi na poti. In ravno to se je zgodilo z Melito, preprosto se je pojavila v mojem življenju ob pravem trenutku in verjamem, da s pravim namenom.

 

Z odločitvijo za VIP intenziv sem pridobila na samozavesti in to s preprostimi tehnikami. Ves čas sem imela občutek, da Melita točno ve, kaj je potrebno v mojem primeru.

 

Opozorila me je na stvari, ki se jih sama nisem zavedala, ali pa nisem vedela, kaj je v tem trenutku zame pomembno. To so na primer objave na fb. Vsekakor si nisem znala predstavljat, kako naj oblikujem idealno stranko in sedaj jo že imam, čeprav je še nisem srečala v živo :-)


Dosti mi je pomenilo to, da sem na določenih točkah med pogovorom začutila potrditve in to zelo močno, kot npr. ko sva govorili o imenu s.p.-ja. Tudi tega, kako oblikovati nek osnovni paket, si prej še nisem znala zamišljati.

 

Všeč mi je bilo tudi to, kako me je opozorila, da naj strankam že na začetku predstavim pogoje dela z mano, da bodo vedele, da nisem ves čas na razpolago.


Prej si nisem znala zamišljati, kako si naj vzamem čas zase, sedaj vem kako, upam le, da bom dovolj močna in da tega ne spustim.

Nekako sem tudi začutila tisto pomembno: tu sem, stranke me čakajo in začela bom.

Vsekakor bi delo z Melito priporočila in to takoj po odločitvi, da boste šli po svoji poti. Če ste postavljeni pred podobne pomisleke, dileme, ko res ne veste, kako se lotiti določenih stvari, ker so vam čisto nepoznane. Ko veste le to, da morate, nimate pa pojma kako.

 

Ko niti ne veste, kdaj in kaj začeti, je pomoč in nasvet strokovnjaka zlata vreden. Pri določenih vprašanjih je dovolj, da dobite potrditev, drugje rabite konkreten nasvet in en tak intenziv lahko razreši velike dileme, seveda ko se z osebo začutite.

 

Menim, da sem Melito začutila dovolj močno, da lahko rečem: vesela sem, da sem ta preboj naredila z njo in se ji zato zahvaljujem. Predvsem sem hvaležna za vso pozitivno energijo in vero, ki jo je prelila name."

 

 

Edita (podjetniški VIP intenziv)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

"Za delo z Melito sem se odločila zato, ker jo spremljam toliko časa, da vem, da ji lahko zaupam, da ima mnogo izkušenj, znanja in da zna zadeve spraviti v prakso. Všeč mi je njena energija, pristop in način delovanja.

 

Odločitev za VIP intenziv mi je v prvi vrsti prinesla voljo, jasnost, motivacijo, več zaupanja vase, samozavest, ideje…

 

Naučila sem se, da ne morem prehitevati dogodkov in da je zame najboljše, da začnem oz. nadaljujem od tam, kjer se trenutno nahajam. Da je na kratek rok lažje delati spremembe z majhnimi koraki in da tudi z njimi v sebi čutim več zadovoljstva in motivacije. Super je, da si vse pišem, ker se sicer prehitro zgodi, da sproti pozabim, kaj vse sem že naredila. Tako pa vidim svoj napredek in to mi daje voljo za naprej.

 

Z novimi znanji bom postavila trdne temelje svojemu poslu, določila svojo idealno stranko, si postavila sistem delovanja, postavila svoj FB profil. Zdaj mi je veliko lažje, saj si bolje predstavljam, kako začeti posel iz nule.

 

Ugotovila sem, da do sedaj nisem imela časa za nove začetke, saj nisem imela postavljenih prioritet in pravega fokusa. Zaradi neznanega terena, v katerega sem se želela podati, strahu pred izpostavljanjem, se nisem mogla premakniti iz cone udobja. Z njeno spodbudo mi je to uspelo.

 

Delo z njo bi brez pomisleka priporočala tistim, ki so obtičali v coni udobja in se vrtijo v začaranem krogu in potrebujejo pomoč, da dobijo jasno sliko. Melita je v tej vlogi odlična.

 

To je bila definitivno ena izmed mojih boljših odločitev v življenju."

 

 

Mojca (podjetniški VIP intenziv)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

"Za sodelovanje z Melito sem se odločila zaradi pozitivnih izkušenj v prejšnjih sodelovanjih. Melita je ena najbolj zanesljivih ljudi, kar jih poznam.  Če se z njo nekaj dogovorim, to tudi drži. Vedno je točna, dobro razpoložena, pomaga mi, ko moje razpoloženje pade in obupujem in ne vem, kako naprej. Všeč mi je, da svoj individualni program prilagodi potrebi stranke.

 

Dobila sem več samozavesti pri komunikaciji s publiko. Dala mi je veliko idej za objave na socialnih omrežjih. Največ mi je pomenilo, da sem se končno naučila uporabljati spletna orodja, kot so FB in Mailchimp. Da znam narediti vabilo in avtomatske prijavnice. Ugotovila sem, da so pravi način trženja za mojo kozmetiko ravno dogodki, kjer poskrbim za ženske, da se imajo lepo. Se razvajajo. To bo postal tudi moto moje kozmetike.

 

Sodelovanje z Melito definitivno priporočam. Ženske velikokrat same težko prodremo naprej, ponavadi se vrtimo v krogu. Pomoč zunanje osebe (mentorice), pa mi je dal drug pogled na posel, situacijo in na veliko bolj enostaven način grem naprej. Jaz sem prej porabila veliko časa s socialnimi omrežji, ker nisem znala osnovnih stvari. Delo z Melito kot mentorico mi je všeč, ker me na prijazen, nevsiljiv način usmerja v naslednje korake."

 

 

Brigita (individualni poslovni fresh program)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

"Za delo z Melito sem se odločila, ker imam težavo v službi in se posledice kažejo na zdravju in odnosih v družini. Ugotovila sem, da najprej potrebujem zdravljenje notranjosti (po malih korakih) in potem bom ostale rešitve lažje prepoznala. Čutim, da mi bodo novi nasveti in ideje pomagali pri tem, da bodo moje želje postale realnost. 

 

Delo z Melito priporočam vsem ženskam, ki so se ustavile na poti in ne vedo, kam naprej ali jim manjka poguma. Tistim, ki so utrujene, izčrpane in želijo obnoviti svojo strast do dela in življenja. Ženskam, ki se nimajo dovolj rade in želijo graditi na samovrednosti. Tistim, ki še oklevajo, želim sporočiti, da naj ukrepajo takoj, saj jim izgovori ne bodo prinesli napredka."

 

 

Vanja (individualni fresh program)