Melita MočnikO  meni

Poslanstvo

 

 

* Pomagam ženskam, ki so v službi (ki jih ne izpolnjuje več) in imajo vizijo, da gredo enkrat na svoje, vendar ne najdejo poguma za to in so naveličane, da se že predolgo vrtijo v začaranem krogu.

 

Če potrebujete čisto konkretne napotke, kako postaviti svoj posel iz nule in si dvigniti samozaupanje in začeti (sploh če čutite breme vseh tehničnih in novih stvari, ki jih imate še za osvojiti), vas to naučim s pomočjo metode f.r.e.s.h.

 

Naučili se boste uporabljati spletna orodja, ki vam bodo prihranila čas in pritegnila pozornost potencialnih strank (da vam misel na izpostavljanje na socialnih omrežjih ne bo več grozna).

 

 

* Organiziram dogodke za ženske (vikend retreate/oddihe), ki vam ob natempiranem urniku podarijo razvajanje za telo in dušo - da se naučite skrivnosti ritualov, ki osvežijo videz, vas navdihnejo, da se boste počutili polni življenja tudi med delovnim tednom (da odkrijete, kako na naraven način napolniti baterije, da se izognete izčrpanosti).

 

 

V kaj verjamem?

 

- da se vse zgodi z razlogom, tudi če na prvi pogled zgleda grozno in se vprašate "zakaj se to dogaja ravno meni"

 

- da sproščenost v kombinaciji z neomajno vero (ampak res trdno) prinese lepa presenečenja, ki naredijo naša življenja bolj polna in živa,

 

- da se dobro z dobrim vrača (mogoče ne ravno takoj, na dolgi rok pa absolutno),

 

- da je včasih potrebno "skočiti v neznano", čeprav je strah velik in ne veste, kaj vse se lahko zgodi (rajši se vprašajte "kaj dobrega se mi lahko zgodi?")

 

- da je narava mogočen zdravilec, ki s svojimi "super izdelki" pomaga dvigniti odpornost, sprostiti po napornem dnevu, navdihniti za več energije in kreativnosti...in še veliko več :)

 

 

Mojo zgodbo vseskozi spremlja kombinacija 11:11. Ko sem urejala novo spletno stran (in preverjala datume na stari), sem na-ključ-no ugotovila, da sem bila na prvi delavnici za naravno kozmetiko 11. 11. 2011, moja spletna stran je zaživela 11. 11. 2012, redno službo v finančnih vodah sem pustila 11. 11. 2013 (in to po 11 letih delovne dobe!).

Kakšna na-ključ-ja!

Pravijo, da je ta kombinacija močna potrditev, da ste na pravi poti. Je neke vrste klic, ki pove, da je čas, da prebudite speče sposobnosti in odprete pot drugim v nov način življenja. 

 

 

Zakaj sem se podala v raziskovanje naravne prehrane, aromaterapije, naravne kozmetike?

Prvi razlog je bila sigurno prva hčerka: kot vsaka mama sem zanjo hotela najboljšo hrano, kozmetiko...vse, da bo čim bolj zdrava, vesela, sproščena.

Hkrati pa sem hotela pozdraviti svoja ponavljajoča vnetja sečil in prehlade (in opustiti vsakoletne terapije z antibiotiki od malih nog). V klasično zdravljenje nisem več verjela, saj ni bilo rezultatov (v 20-ih letih), zato sem se odločila vzeti zdravje v svoje roke. 

 

 

Rezultati?

Vnetja so že nekaj let preteklost, vedno nizek pritisk se je normaliziral, zvečer imam dovolj energije in me ne zmanjka več, hkrati pa sta obe hčerki zelo odporni na vse viruse in bakterije (kljub temu, da sta v  vrtcu in šoli).

 

Veliko mi pomeni, da sem spočita in polna energije, ko skupaj z njima kuham, ustvarjam ali pa se "lišpam" - naredimo kakšen dišeč oljček ali pa celo naravno šminko (ki lepo diši).

 

Seveda pa sem se na tej poti naučila veliko o podjetništvu (sploh ker sem na začetku mislila, da so strokovna znanja in zagnanost dovolj) in vam želim prihraniti neprespane noči, da ne boste cel dan okupirani  z mislimi o poslu, namesto, da bi imeli več časa zase in za družino (saj verjetno je bil to razlog, da ste šli na svoje?)

 

Ugotovila sem, da moram začeti delati drugače (in ne več) in predvsem sprejeti pomoč mentorice, ki vidi širšo sliko in mi pomaga, da se ne vrtim v krogu.

 

Vsa moja znanja sem združila v metodo f.r.e.s.h., ki vam bo pomagala pri tem, da postanete

 

še bolj >>>  Free (svobodna)

                      Relaxed (sproščena)

                      Enthusiastic (navdušena)

                      Seductive (privlačna)

                      Happy (vesela)

 

 

Povabim vas, da raziščete mojo spletno stran (ja, novih podjetniških vsebin še ni kaj dosti na njej, ampak pričakujte vsebine, ki vas bodo zagotovo navdušile:). Prijavite se na brezplačno e-revijo (pokukajte na prvo stran, kjer vas čaka tudi Darilo) in povabite tudi svoje prijateljice, za katere veste, da razmišljajo o tem, da bi šle na svoje in bi jim zelo prav prišli nasveti koga, ki je prehodil že del poti pred njimi.

 

Pridružite se tudi zaprti spletni skupini Fresh podjetnica, kjer lahko srede izkoristite za povezovanje in promocijo (kdo ve, koga spoznate in vam odpre nova vrata).

 

 

Dišeč dan vam želim

                                       

recepti kava

 

Melita, fresh podjetnica,

med drugim tudi aromaterapevtka,

navdušenka nad vrtnicami v vseh oblikah (tudi vintage stilom),  

privlačnimi fotografijami (ki jih najrajši sama posnamem),

vrtičkanjem, ki predstavlja čas zame na off (in neke vrste meditacijo),

in naravnimi pripravki za blagodejne rituale

(ki poskrbijo za vsakodnevno crkljanje - družinsko, v dvoje ali solo)